צילום׃ דניה ויינר, בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן
ירקות שורש צלויים בשמן זית, עלי זעתר ולימון
תוספת צבעונית טעימה ובריאה מתאימה להגשה לצד כל ארוחה
אבי ביטון ובני סיידא | בני ואבי מבשלים, הוצאת מודן
| פורסם 27/01/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
4 גזרים, קלופים
8 בצלצלי שאלוט קטנים, קלופים
8 שיני שום בקליפתן
2 שורש סלרי קטנים, קלופים וחתוכים לרבעים
4 שורשי פטרוזיליה קטנים, קלופים
4 בייבי כרשה, שטופים היטב
4 בצלים ירוקים, קצוצים דק
3 גבעולי תימין
1/2 לימון בקליפתו, פרוס דק
מיץ מלימון גדול
1/2 כוס שמן זית
צרור עלי זעתר, מופרדים מהגבעולים
1 כף סוכר חום בהיר דמררה
מלח גס ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
2 שמים בתבנית את כל המרכיבים, מערבבים היטב ואופים כ-25 דקות עד שהירקות מתרככים ומזהיבים. מגישים מייד.