אוכל
צילום׃ אינה קראבצקי

סלט ניסואז משודרג

עם טונה טרייה או משומרת - כנראה שמדובר בסלט הטעים בעולם. וזה אינה אומרת, לא אנחנו, אז כדאי להאמין

אינה קראבצקי | mako | פורסם 17/06/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.1 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

250 גרם טונה אדומה טרייה (אפשר להחליף בטונה מקופסה)

לב של חסה רומית

חצי חסה עגולה

2 ראשי אנדיב

כוס עגבניות שרי חצויות

בצל סגול קטן, חתוך לחצאי ירח דקיקים

כוס שעועית ירוקה (חלוטה)

רבע כוס זיתי טאטוס מגולענים

אבוקדו בינוני, חתוך גס

רבע כוס גבינת פרמזן

3 ביצים קשות חצויות

לרוטב

2 כפות מיונז

4 כפות שמן זית

כפית חרדל

מיץ מחצי לימון

כף צלפים קצוצים דק

מלח

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מושחים את נתח הטונה בשמן זית ומתבלים במלח. צורבים במחבת חמה כחצי דקה מכל צד, מצננים היטב ופורסים לפרוסות דקות נגד כיוון הסיבים.

2 מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.

3 בקערה גדולה שמים את כל מרכיבי הסלט חוץ מהטונה, הביצים והפרמזן, ומערבבים בעדינות. מסדרים את הסלט בצלחות אישיות או בצלחת מרכזית, ומפזרים מלמעלה את נתחי הדג, את הביצים והגבינה.

>> עוד מתכונים של אינה קראבצקי