אוכל
צילום׃ istockphoto

סלט קולסלאו ישראלי

סלט מעולה של כרוב וגזר - התוספת המושלמת לכל מנגל

עידו זרמי | חינאווי בוצ'ר שופ | פורסם 08/04/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

1 כרוב בינוני, קצוץ דק
5 גזרים, מקולפים, מגורדים בפומפייה
3/4 כוס מיונז
1/4 כוס חומץ תפוחים
1 כף גרגירי חרדל יבש
30 גרם סוכר
1 כף סומק איכותי
6 שפריצים של טבסקו
1 כפית גרגירי אניס (אופציונאלי)
2 כפיות מלח (או יותר לפי הטעם)
1 כפית פלפל שחור טחון טרי (או יותר לפי הטעם)
1/2 כוס עלי כוסברה (לא חייבים אבל ממש כדאי)

אופן ההכנה:

1 מערבבים היטב את המיונז, החומץ, החרדל, הסוכר, הסומק, הטבסקו, האניס. מוסיפים מלח ופלפל.

2 שמים בקערת ערבוב גדולה את הכרוב, הגזר והרוטב ומערבבים היטב.

3 מוסיפים את הכוסברה, מערבבים שוב ומגישים. ניתן לשמור בקירור עד יום למחרת.