צילום׃ istockphoto
סלט קולסלאו ישראלי
סלט מעולה של כרוב וגזר - התוספת המושלמת לכל מנגל
עידו זרמי | חינאווי בוצ'ר שופ
| פורסם 08/04/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (8 מנות):
1 כרוב בינוני, קצוץ דק
5 גזרים, מקולפים, מגורדים בפומפייה
3/4 כוס מיונז
1/4 כוס חומץ תפוחים
1 כף גרגירי חרדל יבש
30 גרם סוכר
1 כף סומק איכותי
6 שפריצים של טבסקו
1 כפית גרגירי אניס (אופציונאלי)
2 כפיות מלח (או יותר לפי הטעם)
1 כפית פלפל שחור טחון טרי (או יותר לפי הטעם)
1/2 כוס עלי כוסברה (לא חייבים אבל ממש כדאי)
אופן ההכנה:
1 מערבבים היטב את המיונז, החומץ, החרדל, הסוכר, הסומק, הטבסקו, האניס. מוסיפים מלח ופלפל.
2 שמים בקערת ערבוב גדולה את הכרוב, הגזר והרוטב ומערבבים היטב.
3 מוסיפים את הכוסברה, מערבבים שוב ומגישים. ניתן לשמור בקירור עד יום למחרת.