סלט תרד, כבד עוף ואשכולית אדומה
סלט צרפתי מרענן
גיל חובב | השף המעופף
| פורסם 14/05/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
רבע קילו עלי תרד שטופים
חצי קילו כבד עוף טרי, מנוקה, מחולק לאונות
רבע כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
מעט קמח
רבע כוס שרי
1 אשכולית אדומה, קלופה ומחולקת לפלחים
אופן ההכנה:
1 ממליחים ומפלפלים את כבדי העוף. טובלים בקמח ומנערים. 2. מחממים היטב חצי מהשמן במחבת כבדה. מטגנים את כבדי העוף משני הצדדים. מוסיפים למחבת האת השרי, מנערים ומסירים מהאש. 3. שמים בקערה את התרד, פלחי האשכולית (קלופים מקרומים חיצוניים) ותוכן המחבת. מתבלים ביתרת השמן, מלח ופלפל ומגישים כל עוד הכבדים חמים.