צילום׃ דפני פתיחה
לביבות קישואים וגבינות ללא טיגון
תוספת מושלמת, נשנוש או אפילו ארוחה בפני עצמה: לביבות נהדרות ומהירות שאופים בתנור ומגישים לצד מטבל יוגורט צונן
דפני פתיחה | mako green
| פורסם 03/12/23
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
4 קישואים בהירים
2 זוקיני
200 גרם גבינת פטה 5%
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
4 ביצים
חצי כוס שיבולת שועל
מלח
אופן ההכנה:
1 שוטפים היטב את הקישואים ומייבשים.
2 חותכים את השוליים ומגרדים בפומפייה גסה, סוחטים היטב מהנוזלים ומעבירים לקערה.
3 מגרדים בפומפייה את גבינת הפטה ומוסיפים לקערה.
4 מוסיפים את המוצרלה, הביצים, שיבולת השועל והמלח ומערבבים הכל.
5 מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצרים קציצות ומניחים זו לצד זו.
6 אופים בחום של 200 מעלות במשך 20 דקות, עד שהקציצות מזהיבות.
*לחילופין מרססים מחבת בתרסיס שמן, מניחים את הקציצות על המחבת, ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.