צילום׃ יונית סולטן צוקרמן
נאגטס כרובית מהירים וממכרים פצצות
אנחנו מתים על כרובית, משוגעים על כרובית מטוגנת, ועל הנאגטס האלה של יונית צוקרמן - עם שכבת הבצק הרכה והעננית שעוטפת כל פרח בנפרד - כבר בכלל אין לנו מה להגיד. מכינים פעם אחת, ואז אי אפשר להפסיק
יונית סולטן צוקרמן | מגזין שופרסל
| פורסם 03/02/25
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 כרובית גדולה או 2 קטנות, מחולקות לפרחים
מלח
שמן לטיגון
לבלילה:
2 ביצים
2 כוסות קמח תופח
כף מיונז
כפית חרדל
כפית מלח
2 כוסות מים מוגזים
אופן ההכנה:
1 מפרקים את הכרובית לתפרחות בינוניות ומבשלים במים רותחים עם מלח רק עד שהכרובית מתחילה להתרכך (ממש דקות בודדות). מסננים היטב.
2. טורפים יחד את מרכיבי הבלילה לקבלת מרקם אחיד.
3 מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת.
4 טובלים כל פרח של כרובית בבלילה ומעבירים לשמן בזהירות. מטגנים עד הזהבה.
5 מגישים מיד.
הערות:
** אפשר לאפות, אבל הרבה יותר טעים לטגן. אם אתם מתעקשים - אופים ב-200 מעלות עד הזהבה.
המתכון פורסם לראשונה ב-mako גרין.