אוכל
צילום׃ יונית סולטן צוקרמן

נאגטס כרובית מהירים וממכרים פצצות

אנחנו מתים על כרובית, משוגעים על כרובית מטוגנת, ועל הנאגטס האלה של יונית צוקרמן - עם שכבת הבצק הרכה והעננית שעוטפת כל פרח בנפרד - כבר בכלל אין לנו מה להגיד. מכינים פעם אחת, ואז אי אפשר להפסיק

יונית סולטן צוקרמן | מגזין שופרסל | פורסם 03/02/25 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 כרובית גדולה או 2 קטנות, מחולקות לפרחים 

מלח

שמן לטיגון

לבלילה:

2 ביצים

2 כוסות קמח תופח 

כף מיונז 

כפית חרדל

כפית מלח 

2 כוסות מים מוגזים 

אופן ההכנה:

1 מפרקים את הכרובית לתפרחות בינוניות ומבשלים במים רותחים עם מלח רק עד שהכרובית מתחילה להתרכך (ממש דקות בודדות). מסננים היטב.

2. טורפים יחד את מרכיבי הבלילה לקבלת מרקם אחיד.

3 מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת. 

4 טובלים כל פרח של כרובית בבלילה ומעבירים לשמן בזהירות. מטגנים עד הזהבה.

5 מגישים מיד. 

הערות:

** אפשר לאפות, אבל הרבה יותר טעים לטגן. אם אתם מתעקשים - אופים ב-200 מעלות עד הזהבה. 

המתכון פורסם לראשונה ב-mako גרין.