צילום׃ יחסי ציבור
לאצ'ו – Lecsó
תבשיל ירקות הונגרי
עופר ורדי | "גולאש לגולש", הוצאת LunchBox
| פורסם 18/11/09
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1/2 ק"ג פלפלים ירוקים
1/2 ק"ג עגבניות
1 בצל
מלח לפי הטעם
1 כפית פפריקה מתוקה/חריפה לפי הטעם
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
1 חותכים את העגבניות לקוביות. מנקים את הפלפלים ואת הבצל וחותכים גם אותם. 2. מחממים את השמן ומטגנים בו קלות את הבצל. מוסיפים לסיר את הפלפלים. מבשלים עד שאלה מתרככים למחצה. 3. מסירים את הסיר מהאש ומוסיפים מלח ופפריקה. 4. משיבים את התבשיל אל האש ומוסיפים את העגבניות. מערבבים ומבשלים עד שהפלפלים מתרככים.