טבעות בצל אפויות הכי טעימות בעולם
האם אפשר להכין טבעות בצל בתנור, ושעדיין יהיו פריכות וממכרות? חד משמעית כן. צריך רק לתת להן טיפולון מקדים של קמח מתובל, ביצה עם חרדל ופירורי לחם - הנה, ככה בדיוק
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
ל-2 מנות:
בצל גדול
חצי כוס קמח
חצי כפית מלח
חצי כפית פפריקה
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית צ'ילי יבש גרוס
2 ביצים
חצי כפית חרדל גרגירים
1 כוס פירורי לחם
ספרי שמן
להגשה:
קטשופ ו/או מיונז
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 פורסים את הבצל לטבעות בעובי אחיד של סנטימטר אחד.
3 מכינים שלוש קערות: באחת מערבבים קמח, מלח, פפריקה, פלפל שחור וצ'ילי גרוס; בשנייה טורפים ביחד ביצים וחרדל; בשלישית שמים פירורי לחם.
4 טובלים טבעת בצל ראשונה בקמח המתובל, מעבירים לביצה ולבסוף לפירורי הלחם. דואגים שתהיה מצופה היטב. מניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה וממשיכים כך עם שאר טבעות הבצל.
5 מרססים את טבעות הבצל בתרסיס שמן וצולים כ-20 דקות, עד שהן מזהיבות יפה. הופכים אותן בזהירות וצולים 5 דקות נוספות.
6 מגישים עם קטשופ, מיונז או כל מטבל שאוהבים.
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!