אוכל
צילום׃ Allison Dinner, GettyImages IL

סלט אבוקדו וטונה משובח

סלט קל להכנה, דל בקלוריות וטעים להפליא

ישראל אהרוני | אהרוני מבשל לחברים | פורסם 20/07/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 37 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 קופסאות טונה "ריו"
1 פלפל ירוק חריף
1 בצל אדום
2 בצלים ירוקים
1/2 כוס עלי כוסברה
2 שיני שום קצוצות
1 אבוקדו בשל
1 כוס פולי פול ירוק (קפוא)
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
1 כף קליפת לימון מגוררת
מלח ופלפל שחור טחון טרי.

אופן ההכנה:

אופן ההכנה: 1. קוצצים את הפלפל החריף, הבצל, השום, הבצל הירוק ועלי הכוסברה. מניחים אותם בקערה ומערבבים עם הטונה. 2. מקלפים וחותכים לקוביות אבוקדו אחד בשל ומוסיפים לקערה 3. מקלפים כוס אחת של פול ירוק קפוא, חולטים במים רותחים במשך כ-5 דקות ומוסיפים לקערה. 4. מתבלים את הסלט בשמן הזית, מיץ וקליפת הלימון, המלח והפלפל.