אוכל
צילום׃ SXC

קונפי ארטישוק טרי

תבשיל ארטישוק בבישול איטי

ניצן רז, מסעדת TOKO | יום חדש | פורסם 04/02/10 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.6 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 יחידות ארטישוק
1 לימון
1 ליטר שמן זית
גבעול תימין
מלח פלפל

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את הארטישוק ומוציאים את השערות מבפנים עד שכל הבשר של הארטישוק נחשף.
  2. מבשלים בשמן זית על אש קטנה עם לימון חצוי, תימין, מלח ופלפל למשך 40 דקות עד שעה