צילום׃ חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
סלט חסה ותותים
בקיץ מכינים סלטים עם ענבים, בחורף מכינים סלטים עם תותים, כשהם בשיא העונה. במבט ראשון הוא נראה נועז ומפתיע, אבל הסלט הזה הוא קלאסיקה מרעננת והרבה יותר פשוט ממה שנדמה
חנושה (בת חן שמעיה) | mako
| פורסם 24/12/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעשר דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
חבילת חסה לליק
קולרבי
סלסלת פטריות שמפיניון
100 גרם שקדים פרוסים, קלויים
חופן תותים
לרוטב:
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
כפית חרדל דיז'ון
כפית חומץ בלסמי
כף דבש
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 שוטפים את עלי החסה, מייבשים היטב, מפרקים ומניחים בקערה.
2 מקלפים קולרבי וחותכים אותו לרצועות דקות ככל האפשר. מוסיפים לקערה.
3 חותכים את הפטריות לפרוסות ומוסיפים לקערה.
4 מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב.
5 מוסיפים את השקדים, יוצקים את הרוטב ומערבבים בעדינות.
6 חוצים את התותים ומוסיפים לקערה, ממש בסמוך להגשה.

בתיאבון!




