סלט קיסר קל ומהיר, שמתאים גם להריוניות
מארחים ורוצים להרשים? סלט קיסר הוא הבחירה המושלמת למשימה. רוצים שיתאים לכולם, גם לנשים בהריון ולכל מי שלא בעניין של ביצים חיות ו/או אנשובי בצלחת שלו? זה המתכון. במסעדה זה יעלה לכם 70 שקל, רק אומרים
יעל קצב | mako
| פורסם 27/10/25
- זמן עבודהעשר דקות
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
לסלט:
לבבות חסה
לקרוטונים:
2 פרוסות חלה
1 כף שמן זית
מלח
פלפל שחור
לרוטב:
1 כפית חרדל דיז'ון גרגירים
2 כפות מיונז
1 שן שום כתושה
מיץ מחצי לימון
מלח
פלפל שחור גרוס
שליש כוס פרמזן מגוררת דק
2 כפות שמן זית
להגשה:
עוד קצת פרמזן
אופן ההכנה:
1 מתחילים בקרוטונים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 חותכים את פרוסות החלה לקוביות ומסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור ומערבבים מעט בידיים. אופים כ-8 דקות, עד שהחלה מזהיבה.
3 מכינים את הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים בקערה לאיחוד. אם הרוטב לא מספיק נוזלי מוסיפים עוד כף שמן זית.
4 הרכבת הסלט: קורעים את החסה לחתיכות ושמים בקערה. מוסיפים את הרוטב ומערבבים בעדינות רבה בכפות הידיים.
5 מפזרים את הקרוטונים ומגררים עוד קצת פרמזן.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב
או בטיקטוק המהמם שלה
בתיאבון!




