צילום׃ עודד קרני
פרחי כרובית מטוגנת ברוטב צ'ילי מתוק
כדאי להכין סמוך מאוד להגשה כדי לשמור על הפריכות והטעם הנפלא
שירלי אהרון | mako
| פורסם 11/05/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 ראש כרובית בינוני
מלח
רוטב צ'ילי מתוק
שמן קנולה/חמניות
אופן ההכנה:
1 חותכים את הכרובית לפרחים בגודל אחיד ומבשלים אותם במשך כ-10 דקות במים רותחים מהולים בכפית מלח. 2. מצננים, ומטגנים בשמן עמוק עד שהכרובית מזהיבה. מניחים על נייר סופג ומעבירים לצלחת הגשה. 3. בסמוך להגשה מוזגים מעל פרחי הכרובית רוטב צ'ילי מתוק. אפשר לקשט בעירית קצוצה או בצל ירוק קצוץ.