סלט תרד עם מנגו, טמפורה בטטה, שומשום קלוי
סלט תרד משודרג של השף אנטוניו מנסה
אנטוניו מנסה | mako
| פורסם 07/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
לסלט
200 גר' עלי בייבי תרד
1 מנגו קלוף חתוך לרצועות דקות
4 אצבעות בטטה אפויות
תערובת טמפורה (ניתן להשיג בחנויות המזרח הרחוק)
שמן זית
שמן שומשום
מיץ לימון
שומשום קלוי
מלח ופלפל
לרוטב
1/3 שמן זית
1/3 שמן שומשום
1/3 מיץ לימון
מעט דבש
שומשום קלוי
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את חומרי הרוטב. מערבבים את עלי התרד עם המנגו ומתבלים ברוטב הוויניגרט. מוסיפים לתערובת הטמפורה מים או חלב לפי הוראות היצרן ומערבבים. טובלים את אצבעות הבטטה האפויות בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק.
הגשה: מניחים בכוס וויסקי את עלי התרד והמנגו, מטפטפים מעט מהוויניגרט ומוסיפים את הטמפורה בטטה.