אוכל
צילום׃ עודד קרני

סלט עגבניות וטונה

בליווי קרוסטיני עם בצל מאודה וביצת עין

רובי פורטנוי | mako | פורסם 16/12/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.4 17 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

5 עגבניות
2 קופסאות טונה
2 בצלים
4 פרוסות לחם לבן
4 ביצים
2 כפות שמן

אופן ההכנה:

1 פורסים את העגבנייה ומסדרים בצלחת. מתבלים במלח גס, פלפל שחור ושמן זית. 2. מסננים את הטונה. 3. קוצצים בצל אחד ומערבבים עם הטונה. אם יש לימון – מוסיפים מעט. 4. מניחים את הטונה על העגבניות. 5. פורסים את הבצל השני לפרוסות דקות ומאדים על אש קטנה במעט שמן עד שהוא מתרכך. 6. מורחים את פרוסות הלחם במעט שמן ומכניסים לטוסטר. 7. מניחים על כל פרוסה מעט מהבצל המטוגן. 8. מכינים ביצת עין, וחותכים בעזרת כוס ליצירת עיגול. 9. מניחים את הביצה על הטוסט עם הבצל, ומגישים ליד הסלט.