אוכל

סלט בשר בנוסח תימני

סלט חם, עשיר וצבעוני של עגבניות, עשבי תיבול וקוביות בשר בתיבול תימני

יפה כהן שור | עושים שכונה | פורסם 02/01/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

300 גרם בשר כתף חתוך לקוביות
300 גרם פרגיות חתוכות לקוביות
רסק עגבניות קטן
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 בצל קצוץ½
5 שיני שום כתוש
פלפל חריף קצוץ
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
חצי חבילת נענע קצוץ
חבילת כוסברה קצוצה
שמן קנולה
ציפורן
הל
חוויאג'
אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הבשר והפרגיות (כל אחד בנפרד) עד לסגירתם, כשעתיים לפני הכנת המתכון.

2 מחממים בסיר רבע כוס שמן קנולה. מוסיפים לסיר בצל, שום, בצל ירוק, נענע, כוסברה ואת העגבניות ומערבבים.

3 מוסיפים את הפרגיות והבשר יחד עם הנוזלים שהבשר הגיר, ומערבבים.

4 מוסיפים כף וחצי רסק עגבניות, כף אבקת מרק עוף, כף חוויאג', רבע כפית ציפורן טחון, רבע כפית הל, מערבבים ומנמיכים את האש.

5 מבשלים במשך 25 דקות על אש בינונית ומערבבים מידי פעם.