סלט בשר בנוסח תימני
סלט חם, עשיר וצבעוני של עגבניות, עשבי תיבול וקוביות בשר בתיבול תימני
יפה כהן שור | עושים שכונה
| פורסם 02/01/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
300 גרם בשר כתף חתוך לקוביות
300 גרם פרגיות חתוכות לקוביות
רסק עגבניות קטן
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 בצל קצוץ½
5 שיני שום כתוש
פלפל חריף קצוץ
4 גבעולי בצל ירוק קצוצים
חצי חבילת נענע קצוץ
חבילת כוסברה קצוצה
שמן קנולה
ציפורן
הל
חוויאג'
אבקת מרק עוף
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הבשר והפרגיות (כל אחד בנפרד) עד לסגירתם, כשעתיים לפני הכנת המתכון.
2 מחממים בסיר רבע כוס שמן קנולה. מוסיפים לסיר בצל, שום, בצל ירוק, נענע, כוסברה ואת העגבניות ומערבבים.
3 מוסיפים את הפרגיות והבשר יחד עם הנוזלים שהבשר הגיר, ומערבבים.
4 מוסיפים כף וחצי רסק עגבניות, כף אבקת מרק עוף, כף חוויאג', רבע כפית ציפורן טחון, רבע כפית הל, מערבבים ומנמיכים את האש.
5 מבשלים במשך 25 דקות על אש בינונית ומערבבים מידי פעם.