אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

סלט מוקפץ בסלסת קדאיף

מתוך התפריט החדש של רשת רולדין

עידו רוטמן | רולדין | פורסם 15/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.7 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

לסלסלת הקדאיף:

200 גרם איטריות קדאיף
3 כפות שמן זית

לסלט:

2 כפות שמן קנולה
1 בצל סגול גדול – פרוס
2 שיני שום - קצוצות
2 כפיות גינג'ר טרי - קצוצות
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
2 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות דקות
2 פלפלים צהובים, חתוכים לרצועות דקות
1 חבילת נבטים סינים
1 חבילת פטריות, פרוסות
15 עגבניות שרי, חצויות
1/4 כוס רוטב טריאקי

לבניית המנה:

2 כפות סומסום קלוי במחבת יבשה
1 חבילה קטנה של חסה צבעונית מסולסלת

אופן ההכנה:

1 הכנת הקדאיף: מסדרים את עוגיות הקדאיף בעיגול שטוח על נייר אפייה בקוטר התבנית. מושחים במעט שמן זית ואופים בתנור כ-5-7 דקות בחום בינוני עד הזהבה. 2. הכנת הסלט: מחממים מחבת ווק על להבה גבוהה ומוסיפים את שמן הקנולה, כאשר השמן מתחיל להעלות עשן. מוסיפים למחבת את הירקות על פי הסדר הבא : הבצל, הגזר , הפלפלים, השום והג'ינג'ר. 3. מקפיצים כשתי דקות ומוסיפים את הפטריות , עגבניות השרי והנבטים. 4. מקפיצים כשתי דקות נוספות, מוסיפים את רוטב הטריאקי, מביאים אותו לרתיחה ומורידים מהלהבה. 5. בניית הסלט: מעבירים את איטריות הקדאיף האפויות אל תחתית הצלחת, מסדרים מעליהן את עלי החסה ואת הירקות המוקפצים מעל החסה. מפזרים סומסום קלוי ומגישים מייד.