אוכל
צילום׃ אסף רונן

פשטידת בצל ופטריות

רק רבע שעה הכנה ויש לכם פשטידה טעימה שאפשר להגיש עם סלט, גבינות וכל מה שאוהבים

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 06/02/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.5 43 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

3 בצלים קצוצים

חבילת פטריות שמפניון

חבילת פטריות פורטובלו

3 שיני שום קצוצות

חופן בזיליקום טרי קצוץ

250 גרם גבינת קוטג'

100 גרם פרמזן מגורר

1 ביצה

מלח ופלפל שחור

1/2 חבילת בצק עלים (אפשר גם לוותר)

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן כ-3 דקות. מוסיפים את השום לדקה נוספת ומסירים מהאש.

2 מעבירים למסננת ונותנים לנוזלים לטפטף כמה דקות.

3 מעבירים לקערה ומוסיפים את הבזיליקום, הגבינות, הביצה והתבלינים.

4 מסדרים את הבצק בתבנית אפייה ויוצקים מעליו את המילוי.

5 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-35 דקות. זהו, פשטידת הבצל והפטריות מוכנה!