צילום׃ אסף רונן
פשטידת בצל ופטריות
רק רבע שעה הכנה ויש לכם פשטידה טעימה שאפשר להגיש עם סלט, גבינות וכל מה שאוהבים
דנה אלמוסני | mako אוכל
| פורסם 06/02/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
3 בצלים קצוצים
חבילת פטריות שמפניון
חבילת פטריות פורטובלו
3 שיני שום קצוצות
חופן בזיליקום טרי קצוץ
250 גרם גבינת קוטג'
100 גרם פרמזן מגורר
1 ביצה
מלח ופלפל שחור
1/2 חבילת בצק עלים (אפשר גם לוותר)
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן כ-3 דקות. מוסיפים את השום לדקה נוספת ומסירים מהאש.
2 מעבירים למסננת ונותנים לנוזלים לטפטף כמה דקות.
3 מעבירים לקערה ומוסיפים את הבזיליקום, הגבינות, הביצה והתבלינים.
4 מסדרים את הבצק בתבנית אפייה ויוצקים מעליו את המילוי.
5 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-35 דקות. זהו, פשטידת הבצל והפטריות מוכנה!