צילום׃ אורן שלו, mako אוכל
פשטידת בטטה וגבינות
פשטידה דלת קלוריות, קלה להכנה ומשביעה. רק 15 דקות עבודה
הגר שפר | mako אוכל
| פורסם 21/03/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
בצל סגול, חתוך לפרוסות
2 בטטות גדולות, חתוכות לקוביות
קופסה של גבינת קוטג' 5% (250 גרם)
2 ביצים
100 גרם גבינת באפלו 4%, מגורדת (אם אין, אפשר להסתפק בעמק 5%)
3 כפות קמח
מלח ופלפל גרוסים
תרסיס שמן
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל והבטטות כ-5 דקות עד שהם מעט מתרככים.
2 מערבבים בקערה גדולה את כל שאר החומרים לבלילה אחידה, ומוסיפים את הבטטות והבצל.
3 מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים את הבלילה לתבנית.
4 אופים 40 דקות בחום של 180 מעלות.