אוכל
צילום׃ נמרוד סונדרס, mako אוכל

פשטידת פסטה וגבינות בקערה אחת

הנה לכם מתכון שיעשה הכל כדי שתהיו שמחים ומרוצים. המוצרים - פשוטים, ההכנה - מהירה לאללה, והכלים? יש רק כלי אחד לשטוף. כמו שאנחנו אוהבים

נטלי לוין | mako אוכל | פורסם 11/11/14 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 925 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

השילוב של פסטה וגבינות תמיד מתקבל אצלנו באהבה בבית, והפשטידה הבאה מהווה ארוחת ערב לעתים קרובות למדי. שאריות פסטה מבושלת מכל צורה, כל הגבינות שיש בבית, כמה ביצים והופ לתנור – אחרי 30 דקות הריח כבר יקרא לכם. כל שנותר לעשות זה לחתוך סלט לארוחה שווה במיוחד. קדימה לעבודה!

 

מרכיבים :

500 גרם פסטה קצרה מבושלת (אפשר לערבב כמה סוגים)

250 גרם (1 מכל) גבינה לבנה 5% שומן

250 גרם גבינה צהובה מגוררת

250 גרם (1 מכל) גבינת קוטג'

100 גרם גבינת פרמזן מגוררת

3 כפות שמן זית

2 ביצים L

2 שיני שום כתושות

1 כפית מלח דק

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

קורט אגוז מוסקט מגורר

לציפוי (לא חובה, אבל מוסיף):

פירורי לחם

מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית פיירקס בינונית.

2 בקערה גדולה מערבבים יחד גבינה לבנה, גבינה צהובה, קוטג', גבינת פרמזן, שמן זית, ביצים, שום, מלח, פלפל ואגוז מוסקט לתערובת אחידה.

3 מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד שהכל אחיד.

4 מעבירים לתבנית ומיישרים את החלק העליון.

5 מפזרים פירורי לחם ומזלפים מעט שמן זית.

6 אופים כ-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת.

7 מגישים חם או בטמפרטורת החדר לצד סלט.

בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט

אחרי פשטידת הפסטה והגבינות - הנה עוד מתכונים לשבועות