אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

פשטידת תירס

כבר יותר מעשור אנחנו מכינים פשטידת תירס מאותו המתכון - אז תחשבו כמה מוצלחת התוצאה כאן אם היא גרמה לנו לזנוח את המתכון הקודם. יותר עשירה, יותר טעימה - מפשטידת התירס הזאת אין לנו שום כוונה לחזור אחורה

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 18/10/21 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 255 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לתבנית 20 על 30 ס"מ:

2 וחצי כוסות גרגירי תירס (טרי או קפוא ומופשר)

בצל גדול, קצוץ דק

30 גרם חמאה

4 כפות שמן זית

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

2 ביצים

חצי כוס קמח תופח

250 מ"ל שמנת לבישול

פלפל שחור

מלח

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-180 מעלות.

2 מחממים את השמן והחמאה במחבת ומטגנים את הבצל על להבה גבוהה עד השחמה. מעבירים את הבצל המטוגן לקערה עמוקה.

3 מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

4 משמנים תבנית ומעבירים פנימה את התערובת.

5 אופים 40 דקות, או עד שהפשטידה זהובה ויציבה.

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

לבלוג של רותם ליברזון