אוכל
צילום׃ עודד קרני

פשטידת כרובית וגבינות

מתכון פשוט ובריא שאפשר להכין גם עם ילדים

יונית נפתלי | mako | פורסם 02/04/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 146 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 ראש כרובית
1 גביע גבינת קוטג'
3 ביצים
250 גרם גבינה בולגרית
שן שום כתושה
כפית חרדל
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הכרובית במי מלח עד להתרככותה ומסננים. 2. מועכים את הכרובית למחית גסה בעזרת מזלג, ומועכים באותו אופן גם את הגבינה. 3. טורפים בקערה את הביצים ומוסיפים להן את החרדל, המלח והפלפל. 4. מערבבים יחד את הביצים המתובלות, הכרובית, הגבינה המעוכה והקוטג' ואופים כ-40 דקות בחום בינוני.