אוכל
צילום׃ שי אפגין, יחסי ציבור

פשטידת תפוחי אדמה ובטטה

פשטידת גבינות דלת קלוריות - תוספת צבעונית, מפתה ומשביעה לכל ארוחה חלבית

ברק חי חורש | טרה | פורסם 07/01/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.6 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

2 חבילות טוב טעם
1 גביע קוטג' 3%
3 ביצים
3 יח' תפו"א בינוניים
2 יח' בטטות קטנות
1 וחצי כוסות חלב 1%
5 כפות סולת
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
נייר אפייה

אופן ההכנה:

1 מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות, פורסים דק בעזרת קולפן ומניחים את הפרוסות בתוך קערת מים מהברז.

2 שמים בקערה את כל החומרים פרט לסולת, לתפו"א והבטטות. מערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.

3 מוסיפים את הסולת וממשיכים לערבב כשתי דקות נוספות.

4 מחממים תנור ל-170 מעלות.

5 מסננים את פרוסות תפוחי האדמה והבטטות.

6 מוסיפים את תפו"א והבטטות לתערובת ומערבבים.

7 מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך כשעה.