צילום׃ שי אפגין, יחסי ציבור
פשטידת תפוחי אדמה ובטטה
פשטידת גבינות דלת קלוריות - תוספת צבעונית, מפתה ומשביעה לכל ארוחה חלבית
ברק חי חורש | טרה
| פורסם 07/01/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (10 מנות):
2 חבילות טוב טעם
1 גביע קוטג' 3%
3 ביצים
3 יח' תפו"א בינוניים
2 יח' בטטות קטנות
1 וחצי כוסות חלב 1%
5 כפות סולת
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
נייר אפייה
אופן ההכנה:
1 מקלפים את תפוחי האדמה והבטטות, פורסים דק בעזרת קולפן ומניחים את הפרוסות בתוך קערת מים מהברז.
2 שמים בקערה את כל החומרים פרט לסולת, לתפו"א והבטטות. מערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
3 מוסיפים את הסולת וממשיכים לערבב כשתי דקות נוספות.
4 מחממים תנור ל-170 מעלות.
5 מסננים את פרוסות תפוחי האדמה והבטטות.
6 מוסיפים את תפו"א והבטטות לתערובת ומערבבים.
7 מעבירים את התערובת לתבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש למשך כשעה.