צילום׃ דניאל לילה, mako אוכל
פשטידת 5 מרכיבים
לפעמים רוצים לתקתק פשטידה. אין חשק למשהו מסובך, אין זמן ללכת לקניות. את מתכון הפלא הזה אתם הולכים לזכור בעל פה: בוחרים איזה ירק שאוהבים, מוסיפים לתערובת, וזהו. באמת, זה הכל. לכו לנוח, נקרא לכם לאכול
שי-לי ליפא | מחלבות גד
| פורסם 10/05/15
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (12 מנות):
2 כוסות ירק – גרעיני תירס, פרחי ברוקולי, פרוסות של סלק, בטטה, קישואים או זוקיני, עלי תרד ועוד
2 ביצים
1 כוס חלב
1 כוס קרוטונים קטנים מתובלים
1 כוס פקורינו מגוררת
אופן ההכנה:
1 מחממים תנור ל-190 מעלות.
2 מערבבים את הביצים עם חלב, קרוטונים ופקורינו. אם רוצים מתבלים במלח ופלפל, בדרך כלל הקרוטונים המתובלים מעניקים מספיק טעם לתערובת.
3 מסדרים את הירקות בכלים אישיים משומנים ויוצקים עליהם מתערובת הביצים והגבינות.
4 אופים 25-20 דקות או עד שהתערובת תופחת, מזהיבה ומתייצבת. מגישים מיד.
סטיילינג: עמית פרבר
ספרו לנו עם מי אתם עושים את הגד, ותוכלו לזכות בחופשה חלומית!