צילום׃ יחסי ציבור
פטוצ'יני ירקות ועוף
מנת פסטה צבעונית ומזינה, שילדים אוהבים וגם ההורים
| פרסקו חצבה
| פורסם 14/07/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
500 גרם פטוצ'יני
שמן זית לטיגון
300 גרם חזה עוף חתוך לרצועות (עובי 1 ס"מ אורך 5 ס"מ)
3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
200 גרם פטריות חתוכות לפרוסות
3 כפות פסטו
2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים קלות את רצועות העוף. מוסיפים את הפטריות והבצל הירוק. 3. מוסיפים פסטו וממרח עגבניות מיובשות ומתבלים במלח ופלפל. 4. מערבבים הכל יחד ומגישים חם.