אוכל
צילום׃ none

פסטה ברוטב עגבניות

מתכון קל להכנה וטעים

Danielleb | מתכוני גולשים | פורסם 30/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 71 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילה של פסטה 500 גרם

שמן זית

5 שיני שום

5 עלה דפנה

6 כפות גדולות של רכז עגבניות

פלפל

פפריקה אדומה

מלח

כורכום

קטשופ

1 כף סוכר

2 כפות של אריסה ביתית למי שאוהב חריף

אופן ההכנה:

לבשל את הפסטה במים רותחים עם קצת שמן זית ומלח..לפי

הזמן שמופיע על החבילה. לשטוף את הפסטה במי ברז .

הכנה הרוטב:

לשים שמן זית בסיר גדול

להוסיף את השום,לטגן טיפה

להוסיף את הרכז עגבניות + 5 או 6 כוסות מים

שמים את הכל התבלינים

מהקטשופ שמים כמה לחיצות קטנות

להוסיף את עלי דפנה

מי שאוהב חריף מוסיף את האריסה ביתית

מערבבים הכל ומבשלים על להרחתה

מנמיכים את האש ומבשלים על עש קטנה למשך 20 דקות

מוסיפים את הפסטה לרוטב - מחמים ממגישים.

בתאבון