אוכל
צילום׃ none

פסטה חזה עוף עם ירוקים

מתכון בריא וטעים, קל מאוד להכנה ! כיף להתיישב לארוחת צהריים ולאכול מנה כזאת.

רוניאייל1 | מתכוני גולשים | פורסם 24/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.1 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פסטה מסוג פרפלה (פפיונים)

שמן זית

חזה עוף

ברוקולי

2 שיני שום כתושות

חופן פטרוזיליה

פלפל

מלח

אופן ההכנה:

כהכנה - קוצצים חופן פטרוזיליה, חותכים את חזה העוף כ-150 גרם לפרוסות דקות ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, כותשים 2 שיני שום, מפרידים פרחי ברוקולי לחתיכות קטנות.

הכנה -משמנים מחבת עם שמן זית ומכניסים את השום הכתוש. נותנים להשחים מעט ומוסיפים את הפטרוזיליה ואת פרוסות חזה העוף. מקפיצים כמה דקות עד שחזה העוף עשוי היטב ועד שכל הריחות כבר יוצאים מהמחבת אליכם לאף! מוסיפים רבע כוס שמן זית ואת הפסטה ומוסיפים קורט מלח ופלפל. ממשיכים להקפיץ את הפסטה על המחבת עד שהמנה חמה ומוכנה להגשה!!!