אוכל
צילום׃ Juanmonino, Istock

פסטה עם רצועות חזה עוף

זוכת מאסטר שף מציגה: פסטה סתווית עם עוף, פטריות ועגבניות שרי. פשוט פשוט, טעים טעים

אינה קראבצקי | mako | פורסם 29/11/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 199 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חבילת פסטה
שמן זית לטיגון
חצי קילו חזה עוף, פרוס לרצועות
3 שיני שום
1 בצל סגול חתוך לרבעים
חצי חבילה פטריות שמפיניון חצויות
חצי פלפל חריף חתוך לעיגולים
100 גרם עגבנית שרי חצויות
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה במי מלח אל דנטה.

2 מקפיצים במחבת רחבה עם כמות נדיבה של שמן זית את רצועות העוף עד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהאש.

3 מקפיצים באותה מחבת את הפטריות.

4 מוסיפים את הבצל, השום, הפלפל החריף והעגבניות, ומתבלים במלח ופלפל. מקפיצים דקה ומוסיפים את רצועות העוף.

5 מוסיפים את הפסטה המוכנה ומקפיצים הכל תוך כדי ערבוב.

6 מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מוסיפים כמה טיפות שמן זית ומגישים.

>> רוצים להכין פסטה בבית?