צילום׃ Juanmonino, Istock
פסטה עם רצועות חזה עוף
זוכת מאסטר שף מציגה: פסטה סתווית עם עוף, פטריות ועגבניות שרי. פשוט פשוט, טעים טעים
אינה קראבצקי | mako
| פורסם 29/11/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
חבילת פסטה
שמן זית לטיגון
חצי קילו חזה עוף, פרוס לרצועות
3 שיני שום
1 בצל סגול חתוך לרבעים
חצי חבילה פטריות שמפיניון חצויות
חצי פלפל חריף חתוך לעיגולים
100 גרם עגבנית שרי חצויות
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה במי מלח אל דנטה.
2 מקפיצים במחבת רחבה עם כמות נדיבה של שמן זית את רצועות העוף עד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהאש.
3 מקפיצים באותה מחבת את הפטריות.
4 מוסיפים את הבצל, השום, הפלפל החריף והעגבניות, ומתבלים במלח ופלפל. מקפיצים דקה ומוסיפים את רצועות העוף.
5 מוסיפים את הפסטה המוכנה ומקפיצים הכל תוך כדי ערבוב.
6 מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מוסיפים כמה טיפות שמן זית ומגישים.