צילום׃ mako אוכל
סלט של סבתא
ארוחת בוקר של ראש השנה.. אני אוכלת אותה 36 שנה ולעולם לא ימאס עלי... סבתא העבירה את המתכון לאמא ואמא העבירה אלי ואני בטוחה שהמתכון יעבור בדורות הלאה.. בתאבון :)
ifatshw | מתכוני גולשים
| פורסם 23/03/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 חבילת פסטה פנה
קופסת מלפפון חמוץ במלח
400 גרם נקניק סלמי קוניאק
4 תפוחי עץ גרנד סמית
קופסת שימורים של שעושעית צהובה
מיונז
מלח
אופן ההכנה:
לבשל את הפסטה פנה , בו בזמן לקלף את תפוחי העץ ולהוציא מהם את הגרעינים לחתוך את הנקניק, המלפפונים החמוצים ואת התפוחים הכל לקוביות. לסנן את קופסת השעועית הצהובה . כשהפסטה מוכנה לצנן אותה מתחת לברז לשים את כל החומרים בתוך כערה. להוסיף 4 כפות מיונז ומעט מלח. לערבב הכל ולאכול.. בתאבון (טיפ... הסלט טוב יותר לאחר לילה במקרר....)