אוכל
צילום׃ none

פסטה ברילה ברוטב עגבניות ופלפלים אדומים

אני סטודנטית למדעי התזונה כך שהמתכון גם בריא גם קל להכנה וגם במחיר סמלי! ובבקשה בבקשה תבחרו אותי (לא קשור למתכון אבל אני סטודנטית חמודה מאוד)

asia123 | מתכוני גולשים | פורסם 11/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 360 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פסטה ברילה (אפשר כל סוג העיקר שיהיה ברילה)

2 פלפלים אדומים

2 עגבניות

3-4 שיני שום

חבילה 1 רסק עגבניות

1 בצל

2 כפות שמן

מלח

פלפל שחור גרוס

פפריקה אדומה ומעט מים

אופן ההכנה:

מרתיחים מים ושמים את הפסטה, ברגע שהפסטה מוכנה מעבירים לקערה ושמים בצד.

באותו סיר - להוסיף את השמן, ברגע שהוא רותח להוסיף 1 בצל קצוץ ומעט פפריקה אדומה. לאחר מכן להוסיף את העגבניות החתוכות והפלפלים כשהם קצוצים לריבועים.

להוסיף את שיני השום והרסק. להוסיף מעט מים (כל אחד ברמת סמיכות שהוא אוהב). לתבל במלח ופלפל גרוס.

** הצעת הגשה: הכי כיף לאכול עם סלט טרי ליד!