אוכל

ניוקי עם פסטו גרגיר

המתכון המלא ממועדון ארוחת הערב

חיים כהן | מועדון ארוחת הערב | פורסם 15/01/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לניוקי:

1 קילו תפוחי אדמה קלופים
רבע קילו קמח ועוד קצת
חלמון
כף חמאה
2 כפות פרמזן מגוררת ועוד קצת להגשה
מלח

לפסטו:

צרור עלי רוקט צרים, קצוצים
שן שום
כוס שמן זית
פרמזן מגוררת
זרעי חמנייה
מלח ופלפל
צרור גרגירי נחלים

אופן ההכנה:

1 מבשלים קילו תפוחי אדמה קלופים במי מלח. 2. מסננים ומקררים מעט. 3. מועכים את התפוחים, מוסיפים קמח וחלמון, כף חמאה ו-2 כפות פרמזן. עוד קצת מלח ומכינים בצק. 4. צרים נקניקי בצק וחותכים אצבעות ניוקי. 5. מרתיחים מים, מוסיפים מלח. 6. מבשלים את הניוקי, מחכים שיצופו ומוציאים בעזרת כף מחוררת אחרי עוד כמה שניות. 7. מגישים בקערות עמוקות ניוקי ועליהם פסטו. 8. מגררים מעל פרמזן לפי הטעם.

פסטו: מכניסים לבלנדר עלי רוקט קצוצים, צרור גרגיר נחלים, שן שום, כוס שמן זית, פרמזן, זרעי חמנייה, מלח ופלפל שחור