אוכל
צילום׃ mako אוכל

פסטה שקשוקה.

tamar_bs1 | מתכוני גולשים | פורסם 29/03/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 1.2 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילה פסטה צדפות

5 ביצים

5 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות

200 גרם רסק עגבניות מקופסא

2 כפות בזיליקום קצוץ

2 כפות אורגנות קצוץ

1 כף פפריקה מתוקה

חצי פלפל אדום חריף קצוץ

4 בצלים קצוצים דק

4 שיני שום כתושות

כוס מים רותחים

כפית חוויאג'

250 גרם בולגרית מעודנת חתוכה לקוביות

100 גרם גבינת מוצרלה

2 כפות סוכר

4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה ומסננים.

2.מטגנים את הבצל והפלפל החריף ומפזרים עליו את שתי הכפות סוכר, וכשהבצל נהיה מעט שקוף, מוסיפים את העגבניות והשום הכתוש ומערבבים עד שהעגבניות מתרככות, מוסיפים את הרוטב מקופסא ועליו כוס מים רותחים מוסיפים את הפפריקה והחוויאג' וממשיכים לערבב עד שנוצרות בועות.

מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים.

4 שוברים את הביצים בתוך הרוטב ומוסיפים את הגבינות.