אוכל
צילום׃ MorePixels, Istock

פתיתי פסטה עם לימון ועשבי תיבול

פסטה מקורית ומרעננת ברוטב עשבי תיבול וטוויסט לימוני עדין

| טבע הריפוי | פורסם 24/06/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.1 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

‏‏8 כוסות מרק צח מירקות‏
‏2 כוסות פתיתי פסטה‏
כוס עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, ריחן, טרגון וכו')‏
רבע כוס מיץ לימון טרי
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מרתיחים את המרק בסיר גדול ומבשלים את הפסטה במשך 10-15 דקות או עד שתתרכך. מסננים היטב.

2 מקפיצים ‏את פתיתי הפסטה עם עשבי התיבול ומיץ הלימון. מתבלים בפלפל ובמלח לפי הטעם. מגישים חם או קר.