אוכל
צילום׃ mako אוכל

רוטב עגבניות לפסטה

הרוטב מתאים לכל סוגי הפסטה, לפיצה וללזניה. ניתן לחלק למנות ולהקפיא עד השימוש. סה"כ כ-1.7 ק"ג רוטב מוכן

ציונה54 | מתכוני גולשים | פורסם 10/06/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.8 44 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

4 קופסאות עגבניות מרוסקות של מוטי במשקל 400 ג'

2 קופסאות רסק עגבניות 125 ג'

שיני שום טרי מראש שלם גדול

חבילה של עלי בזיליקום

עלים מ-5 גבעולי אורגנו

עלי טימין מ-3 גבעולים

1/4 כוס שמן זית כתית מעולה

2 כפות שטוחות סוכר

מלח גס

פלפל שחור

אופן ההכנה:

לשטוף את כל גבעולי העלים ולנגב. להפריד את העלים מהגבעולים. בסיר מתאים לבשל את העגבניות עם השום, העלים, הרסק, השמן, הסוכר והתבלינים . להביא לרתיחה עדינה ולבשל על אש קטנה מאד כ-20 דקות. לכבות.

להעביר למעבד מזון ולרסק עד לקבלת רוטב בסמיכות המתאימה. אפשר לרסק עם מוט בלנדר. להעביר לכלי איחסון ולהקפיא