צילום׃ mako אוכל
רוטב עגבניות לפסטה
הרוטב מתאים לכל סוגי הפסטה, לפיצה וללזניה. ניתן לחלק למנות ולהקפיא עד השימוש. סה"כ כ-1.7 ק"ג רוטב מוכן
ציונה54 | מתכוני גולשים
| פורסם 10/06/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
4 קופסאות עגבניות מרוסקות של מוטי במשקל 400 ג'
2 קופסאות רסק עגבניות 125 ג'
שיני שום טרי מראש שלם גדול
חבילה של עלי בזיליקום
עלים מ-5 גבעולי אורגנו
עלי טימין מ-3 גבעולים
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
2 כפות שטוחות סוכר
מלח גס
פלפל שחור
אופן ההכנה:
לשטוף את כל גבעולי העלים ולנגב. להפריד את העלים מהגבעולים. בסיר מתאים לבשל את העגבניות עם השום, העלים, הרסק, השמן, הסוכר והתבלינים . להביא לרתיחה עדינה ולבשל על אש קטנה מאד כ-20 דקות. לכבות.
להעביר למעבד מזון ולרסק עד לקבלת רוטב בסמיכות המתאימה. אפשר לרסק עם מוט בלנדר. להעביר לכלי איחסון ולהקפיא