אוכל
צילום׃ אסף רונן

פסטה ברוטב עגבניות

עם כל הכבוד למנות הפסטה המתוחכמות, הרוטב היחיד שאין ילד שיסרב לו הוא הרוטב האדום שמגישים בגנים. רוטב כל כך פשוט, שמעולם לא הצלחנו לשחזר אותו בבית. כמה כיף שיש לנו גולשים נאמנים, שנותנים כתף כשצריך

1matan5 | מתכוני גולשים | פורסם 12/05/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 1497 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

500 גרם פסטה, מאיזה סוג שרוצים

מעט שמן, לטיגון

בצל, קצוץ לקוביות קטנות

2 שיני שום, כתושות

2 וחצי קופסאות קטנות של רסק עגבניות

כוס מים

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.

2 מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום ומטגנים עוד טיפה.

3 מוסיפים את רסק העגבניות ואת המים ומתבלים לפי הטעם.

4 מביאים לרתיחה, מורידים את האש לבינונית ומבשלים 10 דקות ללא מכסה.

5 מערבבים את הפסטה והרוטב ומגישים.