אוכל
צילום׃ none

פסטה חמאת בוטנים

פסטה עם ירקות מוקפצים ברוטב חמאת בוטנים וצ'ילי מתוק ושברי בוטנים קריספיים

danakl13 | מתכוני גולשים | פורסם 24/02/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.3 15 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פסטה

גזר

גמבה

בצל

פטריות

כרוב

שום

פלפל ירוק חריף

רוטב צ'ילי מתוק

סויה

חמאת בוטנים

שברי בוטנים

פלפל גרוס

אורגנו

כמון

אופן ההכנה:

חותכים את הירקות לפרוסות דקות, מתחילים מטיגון בצל בסיר עמוק, מוסיפים גמבה וגזר ומבשלים עד ריכוך, מוסיפים כרוב ופטריות ולבסוף פלפל ירוק חריף ושום קצוצים דק-דק, שופכים מעל מעט רוטב סויה ורוטב צ'ילי מתוק בנדיבות, מוסיפים שתי כפות חמאת בוטנים וחופן נדיב של שברי בוטנים, מוסיפים תבלינים ונותנים לירקות להתבשל ברוטב כ-8 דקות, במקביל מרתיחים מים בסיר נוסף ומכינים את הפסטה (שוברים ספגטי לחתיכות קטנות) וכשמוכן- מערבבים הכל יחד בסיר של הירקות. ובתאבוןןןן