אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

פטוצ'יני פירות ים

ברוטב שמנת מתוקה, יין לבן וקארי

| מסעדת שה רומי | פורסם 14/07/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.5 36 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

מיץ לימון
שמן זית
יין לבן
ג'ינג'ר כתוש
שום כתוש
מלח ים
שמנת מתוקה
קמצוץ קארי
פטוצ'יני
פרמיג'אנו
עירית קצוצה

מיקס פירות ים:

2 מולים פתוחים
2 מולים שלמים
2 קוקי סן ז'אק
4 צדפות וונגולה
חופן קלמרי
6 שרימפס גדולים
2 חצי סרטן כחול

אופן ההכנה:

1 שמים מעט שמן זית במחבת עמוקה (אפשר ווק), כשהשמן רותח מוסיפים את מיקס פירות הים ומטגנים תוך כדי הקפצה. מוסיפים מעט יין לבן, ציר דגים, מעט מיץ לימון, חצי כפית ג'ינג'ר, חצי כפית שום כתוש ומעט מלח ים. 2. מרתיחים ומקפיצים מידי פעם, מוסיפים קמצוץ קארי ומערבבים. מוזגים כ- 125 מ"ל שמנת מתוקה למחבת, מבשלים עד לרתיחה ולצמצום הרוטב. 3. מבשלים את הפטוצ'יני, מסננים ומוסיפים לרוטב המוכן. מערבבים יחד ומפזרים גבינת פרמיג'אנו מגוררת ומעט עירית.