אוכל
צילום׃ mako אוכל

סלט פסטה קר

מתכון שבארוחה חלבית משפחתי חובה אצלנו בשולחן

iris101068 | מתכוני גולשים | פורסם 13/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.1 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

11 חבילת פסטה ברילה צורה ביסלי או פנה עשבי תיבול- חבילה בזילקום טרי

חבילה כוסברה

חבילה פטרוזליה

מעט נענע

200 גר' זיתים מגולענים חתוכים

5-7 יחידות פלפל שיפקה

100 גר' אגוזי מלך קלוים

1/2 כוס שמן זית איכותי

2 שיני שום קצוצים

1 כף בזילקום יבש

1 כף אורגנו יבש

מעט מלח

פלפל שחור

200 גר' גבינה פטה מפוררת

אופן ההכנה:

לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן

בסיר ניפרד לחםם שמן זית על אש נמוכך לאוסיף את את השום הקצוץ להוסיף את התבלינים היבשים +התבלינים הטרים

להוסיף את הזיתים +הפלפל שיפקה לתבלן עם מלח +פלפל שחור ולהוסיף את האגוזים

לבשל את הכול על אש נמוכך במשך 5 דקות ולבסוף להוסיף את הפסטה המבושלת

להעביר את הפסטה לצלחת הגשה גדולה ולבסוף להוסיף את הגבינה פטה מפוררת מלמעלה

בתאבון