אוכל
צילום׃ nsilcock, Istock

ריגטוני

צינורות פסטה קצרים ואפויים במילוי תרד וצנוברים

רובי פורטנוי | קייטרינג פרי הארץ | פורסם 26/05/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

16 יחידות ריגטוני מבושל אל דנטה
1 חבילה תרד
50 גרם צנובר קלוי
1 כף שמן זית
1 שן שום כתוש

אופן ההכנה:

1 מאדים את השום בשמן זית, מוסיפים את התרד, מאדים עד ריכוך ומסננים.

2 מקציפים את התרד, מוסיפים את הצנוברים ומעבירים לשק זילוף. ממלאים את הריגטוני בתערובת התרד.

3 משמנים מעט את הריגטוני ואופים כ-5 דקות בחום בינוני.