אוכל
צילום׃ mako אוכל

פסטה ברוטב בשמל בצל

tamar_bs1 | מתכוני גולשים | פורסם 28/02/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 0.6 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם פסטה מסולסלת

3 בצלים קצוצים דק

2 שיני שום קצוצות

50 גרם חמאה

כוס חלב 3%

חצי כפית צ'ילי גרוס

כף אורגנו

כף אבקת בזיליקום

כפית דבש

כפית רוטב סויה

כף שטוחה מלח

אופן ההכנה:

1 בסיר מבשלים את הפסטה ומסננים.

2 במחבת מחממים את החמאה והחלב, עד שהחמאה נמסה לגמרי,ומוסיפים את הבצל והשום ומוסיפים כפית דבש, ומחכים עד שהבצל נהייה טיפה שקוף.

3 מוסיפים את האורגנו האבקת בזיליקום הצ'ילי והמלח ומערבבים מעט עד שהנוזלים מצטמצמים.

4 מערבבים את הרוטב עם הפסטה ומגישים.