אוכל
צילום׃ mako אוכל

רביולי לבנה ברוטב עגבניות

פסטה במילוי גבינת לבנה ברוטב עגבניות

itaifl | מתכוני גולשים | פורסם 18/02/14 
  • זמן עבודהעד שעתיים
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

גבינת לבנה

ריקוטה

קוטג'

עגבניות

פסטה (ביתית כמובן)

בזילקום טרי

שום

זעתר טרי

שם זית' פרמז'אן

עגבניות שרי

אופן ההכנה:

צולים חצאי עגבניות שרי מתובלות במלח ופלפל - כ-15 ד' בחום גבוה.

מכינים את המילוי לרביולי מערבבים גבינה לבנה 200 ג' , ריקוטה 100 ג', וקוטג' 100 ג' (תלוי גם בכמות שרוצים להכין) מוסיפים מעט עלי זעתר טרי מלח ופלפל ומעט שמן זית - מערבבים היטב, מתקנים תיבול, ושמים במקרר.

מכינים את רוטב העגבניות- חולטים 5 עגבניות מקלפים את הקליפה ומרסקים. מטגנים שום ומוסיפים אליו העגבניות, בזיליקום טרי שמן זית, מלח פלפל ומתקנים תיבול. משאירים על להבה נמוכה.

מכינים בצק לרביולי ביתי (ישנם מתכונים ומדריכים בשפע) ממלאים את הרביולי במילוי הגבינות, סוגרים את הרביולי היטב ומבשלים במים רותחים עד שמוכן.

מסדרים את הרביולי בצלחת, עליו יוצקים את רוטב העגבניות מפזרים פרמז'ן ואת עגבניות השרי הצלויות.

בתאבון