אוכל
צילום׃ mako אוכל

פסטה אביבית

מתכון קל ורענן. מהיר הכנה ותמיד סוחף מחמאות. מה עוד צריך?

noa.gani | מתכוני גולשים | פורסם 05/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פסטה פפרדלה או כל סוג אחר

שמנת לבישול

פטריות שמפניון

כוס אפונה קפואה עדינה

מעט נתחי סלמון מעושן

מלח

פלפל

אגוז מוסקט.

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה. כשהפסטה מבושלת מעבירים אותה למחבת רחבה ומוסיפים שמנת לבישול, פטריות חתוכות,ותבלינים. על אש בינונית נותנים ערבוב קצר לכל אלו יחד (דקה וחצי בערך) ואז מוסיפים קרעים של סלמון מעושן ואת האפונה. ערבוב קצר נוסף והמנה מוכנה. חשוב להוסיף את האפונים בסוף כדי לשמור על טעמם הרענן.