אוכל
צילום׃ none

ריזוטו פסטה

זהו מתכון שנולד מעצלנות, כי למה לבשל את הפסט בנפרד אם אפשר לבשל הכל יחד??

panahan | מתכוני גולשים | פורסם 13/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 קופסת פסטה צינורות

2 כוסות אפונה חלוטה במים רותחים

2 כרישה פרוס לפרוסות ברוחב3-4 מ"מ

1 בצל פרוס

סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות

ציר ירקות או מים עם אבקת מרק

2 תיבוליות קנור בטעם בזיליקום

אופן ההכנה:

במחבת גדולה 2-3 כפות שמ"ז לחמם ולהזהיב את הכרישה והבצל

להוסיף את הפטריות ולטגן עד שרוב הנוזלים מתאדים

להוסיף 1/2 קופסת פסטה,אפונה ו2 כוסות נוזלים

להרתיח ולערבב

לתבל במלח,]פלפל והתיבוליות

כשהנוזלים נספגים, לערבב ולהוסיף עוד נוזלים עד שהפסטה מתרככת, אז לבשל עד שהנוזלים מתאדים