צילום׃ none
ריזוטו פסטה
זהו מתכון שנולד מעצלנות, כי למה לבשל את הפסט בנפרד אם אפשר לבשל הכל יחד??
panahan | מתכוני גולשים
| פורסם 13/02/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 קופסת פסטה צינורות
2 כוסות אפונה חלוטה במים רותחים
2 כרישה פרוס לפרוסות ברוחב3-4 מ"מ
1 בצל פרוס
סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות
ציר ירקות או מים עם אבקת מרק
2 תיבוליות קנור בטעם בזיליקום
אופן ההכנה:
במחבת גדולה 2-3 כפות שמ"ז לחמם ולהזהיב את הכרישה והבצל
להוסיף את הפטריות ולטגן עד שרוב הנוזלים מתאדים
להוסיף 1/2 קופסת פסטה,אפונה ו2 כוסות נוזלים
להרתיח ולערבב
לתבל במלח,]פלפל והתיבוליות
כשהנוזלים נספגים, לערבב ולהוסיף עוד נוזלים עד שהפסטה מתרככת, אז לבשל עד שהנוזלים מתאדים