אוכל
וידאו WMV׃ עדי רם

פסטה ברוטב שמנת, עגבניות וודקה של עודד קטש

מתכון מיוחד של הכדרוסלן לפסטה

עודד קטש | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת | פורסם 03/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

חבילת אחת של פסטה (ספגטי)
8 עגבניות
2 קופסאות של שמנת מתוקה
4 בצלים גדולים
חפיסה של עלי דפנה
ראש שום אחד
2 חפיסות חמאה
וודקה
שמן, מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:

הספגטי: מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הפסטה וקצת שמן למשך 8-10 דקות. לאחר מכן מסננים את המים ומוזגים לצלחת. הרוטב- במקביל לפסטה, חותכים עגבניות לקוביות ומבשלים כ- 20 דקות. מוסיפים בצל חתוך לקוביות גדולות ושמנת מתוקה. לאחר שמגיעים לרתיחה, מוזגים את הרוטב למיקסר וטוחנים אותו. לאחר הטחינה מוזגים בחזרה את הרוטב לסיר וממשיכים לבשל. מוסיפים מעט וודקה לרוטב, ולאחר 10 דקות הרוטב מוכן. מגישים את הפסטה המוכנה על הצלחת, ועליה מוזגים את הרוטב. בתאבון