אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

פסטה אביבית

פסטה חגיגית וצבעונית עם מגוון פטריות ועוד המון ירקות

אייל פרץ | מסעדת מייז, סינמה סיטי גלילות | פורסם 07/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 6 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

170 גרם פסטה טרייה
2 כפות שמן זית
3-4 יחידות פטריות שמפניון, חתוכות לרבעים
4 פרחי כרובית
1/3 בצל סגול, קצוץ
1/2 זוקיני, חתוך לקוביות
1/2 ראש לבבות ארטישוק
1 אספרגוס, פרוס לטבעות
1 כף אפונה צעירה
50 מ"ל יין לבן
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף בצל ירוק קצוץ
3-4 עלי בזיליקום
2 עלי אורגנו טרי
1/2 כפית פטריות כמהין קצוצות
1 כף שקדים לבנים פרוסים וקלויים
מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.

2 מחממים את שמן הזית במחבת רחבה.

3 מקפיצים את פטריות השמפניון, פרחי הכרובית והבצל הקצוץ עד להשחמה קלה. מוסיפים את האספרגוס והאפונה.

4 מוסיפים את היין הלבן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

5 מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הבצל הירוק, הבזיליקום, האורגנו, פטריות הכמהין הקצוצות והשקדים הפרוסים. 

6 מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים.

* הצעת הגשה: מפזרים מלמעלה חתיכות גסות של גבינת עזים וקוביות סלק מבושל.