צילום׃ nsilcock, Istock
פשטידת אטריות ועשבי תיבול של אבי גרייניק
פתרון מושלם לשאריות ספגטי, אבל לא רק
אבי גרייניק | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת
| פורסם 03/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
פסטה (ספגטי) שהוכנה יום קודם ונשמרה במקרר.
2 ביצים
קוביות גבינה בולגרית (או כל גבינה מלוחה אחרת)
קוביות גבינה צהובה
פטרוזיליה
שמיר
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
בקערה מערבבים את הפסטה עם שתי ביצים. מוסיפים עשבי תיבול קצוצים וממשיכים לערבב. מוסיפים גם את הגבינה המלוחה והצהובה, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד. את הבלילה שופכים למחבת מחוממת עם שמן ומכסים. כאשר התחתית משחימה הופכים את הפשטידה וממשיכים בבישול עד שהצד השני שחום גם הוא. אפשר להגיש לצד סלט ירקות קצוץ