אוכל
צילום׃ none

פסטה ירוקה

משפחתי האהובה מאוד אוהבת אוכל איטלקי, לכן החלטתי להכין הפעם פסטה ירוקה עם מראה מדהים.

מורנוש18 | מתכוני גולשים | פורסם 16/02/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק:

200 גרם קמח פסטה

1 ביצה

1 חלמון

חצי צרור בזיליקום

קורט מלח.

 

לרוטב:

שמן זית

2 שיני שום

שמן זית

אופן ההכנה:

1 טוחנים במעבד מזון בזיליקום שטוף היטב עם קמח הפסטה.

2 מוציאים מהמעבד מזון ומעבירים למשטח עבודה.

3 מוסיפים את הביצים.

4 לשים עד לכדי בצק בצורת עיגול, עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך כשעה וחצי, כדי שיהיה ניתן לעבוד עם הבצק.

5 מחלקים את הבצק לארבע ומתחילים לעבוד עם חלק אחד בזמן ששאר החלקים מכוסים היטב שלא יתכסו.

6 מרדדים לבצק דק.

7 קורצים את הבצק למלבנים ולוחצים מהאמצע לצורת פפיון.

8 מבשלים במים רותחים עד שהפסטה צפה.

9 מוציאים מהמים, מזלפים שמן זית, שום, מלח ופלפל ו....בתיאבון!