אוכל
צילום׃ mako אוכל

פסטה מאהבה

מתכון לפסטה המבוסס על רוטב עגבניות אך מכיל מרכיבים שכל המשפחה אוהבת.

adabosh | מתכוני גולשים | פורסם 15/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

כ-300 גרם פסטה טרייה חתוכה לקרעים או פסטה ברילה פנה מבושלת במים מומלחים עד לדרגת אל דנטה

חצי בצל סגול קצוץ

2 שיני שום כתוש

500 גר' עגבניות מרוסקות ללא קליפה

100 גר' רסק עגבניות

חצי כוס זיתי קלמטה מגולענים

2 כפות צלפים

חצי כוס חצילים מטוגנים קוביות

3-5 פילטים של אנשובי

אורגנו טרי

בזיליקום טרי

פפריקה מתוקה מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה במים מןמלחים עד לדרגת אל דנטה.

במחבת, מטגנים בצל להזהבה עם שמן זית. מוסיפים את השום והאנשובי למספר שניות, מוסיפים את רסק העגבניות הפפריקה והאורגנו הטרי ומטגנים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות מלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך מלא של העגבניות. מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים עוד כ10 דק,

בצלחת מניחים את הפסטה ויוצקים מעליה את הרוטב, מוסיפים מספר עלי בזיליקום טריים וחתיכות פרמזן. בתאבון