אוכל
צילום׃ שחר פליישמן, מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים

פסטה ברוטב שמנת ומיץ גזר

משדרגים את רוטב השמנת המוכר במיץ גזר טרי טרי, שמוסיף לפסטה מתקתקות מושלמת

איילת לטוביץ' | מתכון בטוח 2, הוצאת פן וידיעות ספרים | פורסם 27/01/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 28 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

½ ק"ג פסטה קצרה, מבושלת לפי הוראות היצרן

2 כוסות שמנת מתוקה

½ כוס מיץ גזר טרי (מ-4 גזרים גדולים)

4 שיני שום פרוסות

מלח ופלפל

קומץ עלי רוזמרין

אופן ההכנה:

1 שמים במחבת גדולה ועמוקה את כל החומרים, מלבד מהפסטה. מביאים את השמנת לרתיחה ומבשלים עד שהשמנת מצטמצמת ומתקבל רוטב סמיך וכתמתם.

2 מוסיפים את הפסטה ומערבבים במשך דקה–שתיים, עד שהפסטה חמה והרוטב עוטף אותה לגמרי.

3 מגישים מיד עם גבינת פרמזן טובה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות